Friday, March 25, 2011

NaK yAnG iNi - for my bezday present

Semalam, prof hangout ngan Hanis...konon2 nak release tension, saje suruh Hanis bawak prof g jalan2 amik  mood. Kebetulan Hanis nak cari birthday present tuk best fren die, Wani...

Kitorg g Jusco, Bukit Raja...dah alang2 kat sane, tengok la wayang jugak cite Sucker Punch. Prof suke cerita ni, sebab pelakon die comel...korang g la tengok sendiri cerita ni kat mane2, prof xde idea nak share sinopsis cite ni ngan korg




Apa yang best pasal cerita ni, err...nampak x kat wall paper ni, pic girl yang paling besar ni. Aha, die la yang prof kata comel tuh...ade free nanti pergi lah tengok ye =)

Habis pasal wayang, prof nye main entry ni nak cite pasal hadiah bezday wani tu...huuu, Hanis bagi Wani teddy bear. Jeles sangat...selama bezday prof, xpernah de sape2 bagi TEDDY BEAR yang macamtu kat prof. Tapi, ade sekali dulu...kawan mak ngan arwah abah prof pergi New Zealand n belikan prof patung BURUNG KIWI...nanti lah prof snap picture KIWI tuh. Start dari haritu, prof memang GILER nak sampai New Zealand...haha, terharu giler sebab dapat present dari kawan arwah abah tu name die Eng Jin (chinese man). 



Prof teringin la nak ade satu teddy bear macam ni, kalau xmacamni pon nak yang seangkatan macam ni...ahah

Err, memandangkan bezday prof tahun ni jauh lagi...so, prof ingat nak request kat kawan2 yang ade ura2 nak bagi prof bezday present tahun ni boleyh la g survey harga teddy bear ni kat kedai...xyah besar sangat pun xpe. kalau kecik, ley bawak teman berjalan (letak dalam handbag..=p), kalau yang besar ley buat teman tidur. gantikan bantal peluk prof...hehe (demand la plak..)





Nape plak tibe2 masuk gambar jam tangan?? 

Haha, kat tangan prof skang ade jam tangan yang talinye same kaler macamni...cume dalaman jam tu je xsame. prof punyer gambar mickey mouse tanpa mata + hidung + mulut. hehe

Saje prof letak pic ni, prof terasa macam nak g cari jam tangan baruu...selalu kalau prof g jalan mane2 kalau jumpe stall jual jam, mesti prof stop cuci mata tengok jam cantek2...tapi, Hanis xbagi beli sebab die kata prof baru je beli jam. Manede, jam ni jam lame...jam tahun lepas =p

Hehe, nanti rase2 nak tambah jam lagi...tapi nak kaler pink, biru, coklat, putih. Haritu jalan2 kat tesco ade jumpe jam kaler pink gambar love liplap2...CANTEKKK!!!




5 comments:

HaNiS SuE said...

prof yg xsenooh....jam tu..selagi masih berfungsi ngn baek..gune...xyah beli bru...tgk kwn mu ini..
b4 pkai jam skrg ni..
gune jam ayah yg dah berkurun lamanya...bateri kong..nk tukar bateri kong tu...sgt mahal..sbb jam antik kn...so..beli bru..n baru pon...da setahun lbh...xyah beli jam baru!!

Jua @ Naju said...

dating je anda berdua ni~

Prof Ique said...

hehe, jua =)

ala nis, kalau ade jam spare kan ley tukar2 sehari satu jam lain2 kaler..cantek wat =p

HaNiS SuE said...

so...itu kehendak namenyer..bkn keperluan...ish3...

u're gonna get ur teddy bear later2...hahha!!

Prof Ique said...

hanis sudi nak beri teddy bear to prof?? huuu...lambat lagi laa