Its Time for Me and My Frens...love all~

Esok:

Tarikh: 30 Mac 2011
Tempat: Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM
Masa: 8.00-10.30pm

Prof ade dinner fakulti, arranged by budak2 junior untuk sista n brader diorg yang wonderful + amazing nieyh..
Tomorrow, prof memang nak enjoy ngan kawan2 memandangkan ni dah semester terakhir prof sebelum prof berangkat ke New Zealand (ahahahahahaha...perasan disituuu) 

Kawan prof dah arranged planning baekk punyer untuk tomorrow morning...kitorg akan bersarapan kat McD before aktiviti berkayak kat seksyen 2 bermula...yes! esok prof akan pergi berkayak. ahaaa...

Ape aktiviti korang esok?? =)

Lepas abis program dinner malam esok, dengan serta merta timing n schedule prof akan tambah2 padat sebab nak kene settle project before meeting ngan madam prof on 4 April 2011. Prof kene siapkan Heat Integration kat Heat Exchanger prof...AutoCAD prof xlukis lagi, draft 1 xedit correction lagi

Khamis ni, prof kene kumpulkan project team prof...prof nak compile kan draft 1 jadikan die sebahagian daripada draft 2. so, xde la keje last minute nanti macam sem lepas. phewhh!!~

Kat bawah ni, prof share ngan korang planning and tarikh2 penting akhir2 sem ni...

30 March - Dinner 'NIGHT OF STARS' theme- GLAMOROUS
2/3 April - Test 2 Financial Accounting
4 April - Meeting with supervisor
9/10 April - Meeting with allied supervisor from RnZ group
11 April - Submission Draft 2 Design Project
12 April - Test 2 Bioprocess Technology
15 April - Presentation Bioprocess (Membrane Separation-Hollow Fibre)
19 April - Submission Design project
9 Mei - Presentation Design Project

Final Exam:

24 April - Business Law
27 April - Bioprocess Technology
1 Mei - Financial Akaun

Tibe2 rase padat la plak jadual ni...Its Ok, Its Alright, Come on Prof Ique, Fight! Fight! Fight!

ehem, ehem...saje nak bgtahu yang prof xsabar nak pergi dinner esok =)



Labels: