Ape jadi kat saye harini??? =(

Guten Tag,

Ahaa, awal pagi dah bangkit subuh dan bersiap untuk ke kelas akaun sebab ade quiz harini. Lepas kelas, ade photoshoot ngan kawan2 kelas plak...tapi yang xbestnye prof xsempat nak "MAKE-UP" tuk photoshoot tadi sebab member prof dah tunggu kat bawah, nak g kelas same2. Prof lambat gosok baju pagi tadi, tu yang lambat siap...tambah pulak nak sarapan lagi. 

So, tinggalkan segala "MAKE-UP"...capai beg n note book terus turun dan menuju ke kelas. Lepas kelas, sepatutnye ade taklimat "FAST TRACK MBA", talk pasal sape2 yang nak further Master in Business Admin...tapi prof xsempat attend sebab ade hal pasal project prof, haha..g menuntut ilmu ngan kawan2 prof pasal Heat Integration (Pinch Technology).

Kul 11, turn kelas prof nak amik picture together2...huhu, layankan perangai masing2 yang macam2 ragam. Ni lah antara kawan2 prof yang bersama2 mencabar diri masing2 n fight for our bright future, Insyaallah...semoga cerah masa depan kami, =)

********************
PHOTOS CLICK!!!! (^_@)

Ahaa...my girlfriends!! (^_^,)


Eh, ape ni?? mane prof????????? ish korang ni, snap pic xtunggu saya =(


Comel kan diorang??? Miss them so much after i graduated...surely!!

Taraa, nilah kawan2 prof yang same2 mem"besar" kat Shah Alam...prof je xbesar2


Orang2 kuat yang BEST!!!!


PrOF suke giler pic ni sweet sangat...PERFECT!!!


********************

Lepas settle amik gambar together...masing2 berpecah settle kan hal masing2, ade yang attend CAREER ATTACK kat Annexe Hall (Menara UiTM), ade yang jumpe supervisor tuk discussion project, n ade yang join prof balik ke rumah dan bersantai...hehe

Tengah2 enak prof online...tibe2, dapat incoming call dari Aisyah. Isi perbualan kitorg, Aisyah cume tanye khabar prof je..."Farah, saye nak tanye ni...awak ada masalah ke?"

Terkejut prof dengar bile Aisyah cakap macam tu...hati prof pun xtenang, tadi mase dalam kelas xde pun Aisyah menyuarakan soklan macam tu.

Rupa2nya...die hairan tengok prof monyok je dalam kelas tadi, pastu mase snap picture pun prof macam xsemangat. Kalau tidak, prof lah antara orang yang pantang jumpe camera. 

Lepas amik gambar tadi, Aisyah g jumpe Dr. Alawi bincang pasal DP grup die...so, prof balik sendiri. Mungkin Aisyah dah lame nak tegur prof, tapi xsempat sebab ade hal nak kene settle...

Sayang jugak Aisyah kat prof, terharu hati prof ade kawan yang amik berat pasal prof..tapi memang sejak kebelakangan ni, hati prof rase xseronok la kawan2...kenapa ye?? nak kata banyak kerja, xjugak sebab kerja prof dah siap...nak kata banyak study, pun xjugak. Aduh, kenapa ngan prof sejak 2 3 menjak ni????

Prof tak banyak spend time ngan kawan2 rumah prof, dalam 2 minggu ni prof asek ulang alik library n umah Hanis...prof xmacam dulu, kawan2 rumah prof ade yang tegur prof...diorg cakap prof dah makin senyap, xbanyak bercakap ngan diorg, xbanyak luangkan masa ngan diorg, selalu wat hal sendiri je...

Ya Allah, Ya Tuhanku...semoga perasaan ceria dan happy go lucky aku akan kembali menceriakan hidup aku semula. Mengapa aku jadi begini?? Apakah puncanya?? 

Hope everything will be fine, Insyaallah



Labels: