AirCond PTAR make my otak freeze =p

Pergh!!! tolong prof...help me...helfen sie bitter!! im frozen...like an ICE CUBE (~_@)

Lokasi prof skang kat Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR 1)...korang tau ke kat mane?? haha, salah satu perpustakaan dalam UiTM ni. kondisi kat sini sangat sejuk...prof tengah freeze!!!! sejuk giler...tolong lah sesape cakap kan kat admin PTAR ni slow kan sket temperature controller aircond ni. tangan prof dah membeku =(

Feel skang macam dekat New Zealand...tunggu salji turun je skang  ni.hahahah. Bile lah prof nak sampai sane agaknye ye?? Master nnt mungkin, ececece....berangan je prof ni, ramai lagi orang hebat2 kat luar sane yang berpeluang terpilih wat master kat luar negara.

Setakat sejuk yang tahap gaban kat PTAR 1 ni pun prof dah xtahan...ini kan plak nak fly oversea, mampu ke nak survive nnt?? hahaha...

Tujuan utama g PTAR ni nak study akaun sebab test akaun baru2 ni prof xdapat balance kan akaun prof =(
nak kata xstudy, tipuu plak...nak kata study tapi xley jawab. aduh, akaun ni make me sick  la...seb baik la xamik kos akaunting, sejak kebelakangan ni rambut prof gugur teruk..mungkin sebab AKAUN?? hahaha...

De klas kul 4 ni jap lagi...perut ni bergendang2 plak. Ok la u guys...memandangkan keadaan perut prof skang tengah meledak2 kelaparan ditambah plak dengan ke"beku"an yang sedang melanda prof, prof kene out skang...sebelum salji turun kat dalam PTAR ni (surely impossible...auta semata2). Prof nak g lunch kat Auckland jap...(konon2 macam dah kat New Zealand...seriously sejuk gilerrrrr tahap gaban!!!!)

See Ya~

Labels: