Tuesday, March 29, 2011

Its Time for Me and My Frens...love all~

Esok:

Tarikh: 30 Mac 2011
Tempat: Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM
Masa: 8.00-10.30pm

Prof ade dinner fakulti, arranged by budak2 junior untuk sista n brader diorg yang wonderful + amazing nieyh..
Tomorrow, prof memang nak enjoy ngan kawan2 memandangkan ni dah semester terakhir prof sebelum prof berangkat ke New Zealand (ahahahahahaha...perasan disituuu) 

Kawan prof dah arranged planning baekk punyer untuk tomorrow morning...kitorg akan bersarapan kat McD before aktiviti berkayak kat seksyen 2 bermula...yes! esok prof akan pergi berkayak. ahaaa...

Ape aktiviti korang esok?? =)

Lepas abis program dinner malam esok, dengan serta merta timing n schedule prof akan tambah2 padat sebab nak kene settle project before meeting ngan madam prof on 4 April 2011. Prof kene siapkan Heat Integration kat Heat Exchanger prof...AutoCAD prof xlukis lagi, draft 1 xedit correction lagi

Khamis ni, prof kene kumpulkan project team prof...prof nak compile kan draft 1 jadikan die sebahagian daripada draft 2. so, xde la keje last minute nanti macam sem lepas. phewhh!!~

Kat bawah ni, prof share ngan korang planning and tarikh2 penting akhir2 sem ni...

30 March - Dinner 'NIGHT OF STARS' theme- GLAMOROUS
2/3 April - Test 2 Financial Accounting
4 April - Meeting with supervisor
9/10 April - Meeting with allied supervisor from RnZ group
11 April - Submission Draft 2 Design Project
12 April - Test 2 Bioprocess Technology
15 April - Presentation Bioprocess (Membrane Separation-Hollow Fibre)
19 April - Submission Design project
9 Mei - Presentation Design Project

Final Exam:

24 April - Business Law
27 April - Bioprocess Technology
1 Mei - Financial Akaun

Tibe2 rase padat la plak jadual ni...Its Ok, Its Alright, Come on Prof Ique, Fight! Fight! Fight!

ehem, ehem...saje nak bgtahu yang prof xsabar nak pergi dinner esok =)



Friday, March 25, 2011

NaK yAnG iNi - for my bezday present

Semalam, prof hangout ngan Hanis...konon2 nak release tension, saje suruh Hanis bawak prof g jalan2 amik  mood. Kebetulan Hanis nak cari birthday present tuk best fren die, Wani...

Kitorg g Jusco, Bukit Raja...dah alang2 kat sane, tengok la wayang jugak cite Sucker Punch. Prof suke cerita ni, sebab pelakon die comel...korang g la tengok sendiri cerita ni kat mane2, prof xde idea nak share sinopsis cite ni ngan korg




Apa yang best pasal cerita ni, err...nampak x kat wall paper ni, pic girl yang paling besar ni. Aha, die la yang prof kata comel tuh...ade free nanti pergi lah tengok ye =)

Habis pasal wayang, prof nye main entry ni nak cite pasal hadiah bezday wani tu...huuu, Hanis bagi Wani teddy bear. Jeles sangat...selama bezday prof, xpernah de sape2 bagi TEDDY BEAR yang macamtu kat prof. Tapi, ade sekali dulu...kawan mak ngan arwah abah prof pergi New Zealand n belikan prof patung BURUNG KIWI...nanti lah prof snap picture KIWI tuh. Start dari haritu, prof memang GILER nak sampai New Zealand...haha, terharu giler sebab dapat present dari kawan arwah abah tu name die Eng Jin (chinese man). 



Prof teringin la nak ade satu teddy bear macam ni, kalau xmacamni pon nak yang seangkatan macam ni...ahah

Err, memandangkan bezday prof tahun ni jauh lagi...so, prof ingat nak request kat kawan2 yang ade ura2 nak bagi prof bezday present tahun ni boleyh la g survey harga teddy bear ni kat kedai...xyah besar sangat pun xpe. kalau kecik, ley bawak teman berjalan (letak dalam handbag..=p), kalau yang besar ley buat teman tidur. gantikan bantal peluk prof...hehe (demand la plak..)





Nape plak tibe2 masuk gambar jam tangan?? 

Haha, kat tangan prof skang ade jam tangan yang talinye same kaler macamni...cume dalaman jam tu je xsame. prof punyer gambar mickey mouse tanpa mata + hidung + mulut. hehe

Saje prof letak pic ni, prof terasa macam nak g cari jam tangan baruu...selalu kalau prof g jalan mane2 kalau jumpe stall jual jam, mesti prof stop cuci mata tengok jam cantek2...tapi, Hanis xbagi beli sebab die kata prof baru je beli jam. Manede, jam ni jam lame...jam tahun lepas =p

Hehe, nanti rase2 nak tambah jam lagi...tapi nak kaler pink, biru, coklat, putih. Haritu jalan2 kat tesco ade jumpe jam kaler pink gambar love liplap2...CANTEKKK!!!




Thursday, March 24, 2011

Giveaway zalin onceitalk.com

How your day is going today??? Everything is great??? Ahaa...


Semalam, prof dimaklumkan oleh seorang sahabat blogger prof (Cik Ilah) bahawasanya prof telah diTAG untuk GA ni. Korang noticed x ape GA ni?? 


GA ni name penuhnye GiveAway...antara kelebihan2 nye, ley cari networking baru dalam dunia blogging ni. Kepada peminat2 prof, silalah berkunjung ke sini => GiveAway for blogger!! =)

Besar punyerr...huhu, rase2nye prof dah follow sume instruction yang diberi. So, skang prof nak TAG member2 prof yang dah ade dunia BLOGGER diorang sendiri. Sharing is Caring kan?? Jom kite kongsi benda2 menarik macamni...

Yang bertuah kali ini:




Ape jadi kat saye harini??? =(

Guten Tag,

Ahaa, awal pagi dah bangkit subuh dan bersiap untuk ke kelas akaun sebab ade quiz harini. Lepas kelas, ade photoshoot ngan kawan2 kelas plak...tapi yang xbestnye prof xsempat nak "MAKE-UP" tuk photoshoot tadi sebab member prof dah tunggu kat bawah, nak g kelas same2. Prof lambat gosok baju pagi tadi, tu yang lambat siap...tambah pulak nak sarapan lagi. 

So, tinggalkan segala "MAKE-UP"...capai beg n note book terus turun dan menuju ke kelas. Lepas kelas, sepatutnye ade taklimat "FAST TRACK MBA", talk pasal sape2 yang nak further Master in Business Admin...tapi prof xsempat attend sebab ade hal pasal project prof, haha..g menuntut ilmu ngan kawan2 prof pasal Heat Integration (Pinch Technology).

Kul 11, turn kelas prof nak amik picture together2...huhu, layankan perangai masing2 yang macam2 ragam. Ni lah antara kawan2 prof yang bersama2 mencabar diri masing2 n fight for our bright future, Insyaallah...semoga cerah masa depan kami, =)

********************
PHOTOS CLICK!!!! (^_@)

Ahaa...my girlfriends!! (^_^,)


Eh, ape ni?? mane prof????????? ish korang ni, snap pic xtunggu saya =(


Comel kan diorang??? Miss them so much after i graduated...surely!!

Taraa, nilah kawan2 prof yang same2 mem"besar" kat Shah Alam...prof je xbesar2


Orang2 kuat yang BEST!!!!


PrOF suke giler pic ni sweet sangat...PERFECT!!!


********************

Lepas settle amik gambar together...masing2 berpecah settle kan hal masing2, ade yang attend CAREER ATTACK kat Annexe Hall (Menara UiTM), ade yang jumpe supervisor tuk discussion project, n ade yang join prof balik ke rumah dan bersantai...hehe

Tengah2 enak prof online...tibe2, dapat incoming call dari Aisyah. Isi perbualan kitorg, Aisyah cume tanye khabar prof je..."Farah, saye nak tanye ni...awak ada masalah ke?"

Terkejut prof dengar bile Aisyah cakap macam tu...hati prof pun xtenang, tadi mase dalam kelas xde pun Aisyah menyuarakan soklan macam tu.

Rupa2nya...die hairan tengok prof monyok je dalam kelas tadi, pastu mase snap picture pun prof macam xsemangat. Kalau tidak, prof lah antara orang yang pantang jumpe camera. 

Lepas amik gambar tadi, Aisyah g jumpe Dr. Alawi bincang pasal DP grup die...so, prof balik sendiri. Mungkin Aisyah dah lame nak tegur prof, tapi xsempat sebab ade hal nak kene settle...

Sayang jugak Aisyah kat prof, terharu hati prof ade kawan yang amik berat pasal prof..tapi memang sejak kebelakangan ni, hati prof rase xseronok la kawan2...kenapa ye?? nak kata banyak kerja, xjugak sebab kerja prof dah siap...nak kata banyak study, pun xjugak. Aduh, kenapa ngan prof sejak 2 3 menjak ni????

Prof tak banyak spend time ngan kawan2 rumah prof, dalam 2 minggu ni prof asek ulang alik library n umah Hanis...prof xmacam dulu, kawan2 rumah prof ade yang tegur prof...diorg cakap prof dah makin senyap, xbanyak bercakap ngan diorg, xbanyak luangkan masa ngan diorg, selalu wat hal sendiri je...

Ya Allah, Ya Tuhanku...semoga perasaan ceria dan happy go lucky aku akan kembali menceriakan hidup aku semula. Mengapa aku jadi begini?? Apakah puncanya?? 

Hope everything will be fine, Insyaallah



Wednesday, March 23, 2011

52 Health Tips


1. Drink eight glasses of water a day.

2. Include two vegetables and one fruit in every meal.

3. Begin each meal with a raw vegetable salad.

4. Make a light snack of assorted sprouts.

5. Start the day with a glass of warm water and a dash of lime..

6. Use only fresh vegetables.

7. Once a week have only fresh fruits until noon, make lunch the first meal of the day.

8. Eat only freshly cooked meals, not refrigerated leftovers.

9. Include one green vegetable and one yellow vegetable in every meal.

10. Go on a juice fast for a day.  Start with vegetable juice, and sip fruit for lunch and dinner.

11. Kick the old coffee habit.  Have a glass of fresh fruit juice instead.

12. Cut out all deep-fried foods from your diet.

13. Cut down on high sugar products like soft drinks, ice-cream, candy and cookies in your diet.

14. Never skip a meal, even if you're on a diet.  Eat a fresh fruit or have vegetable juice instead.

15. Avoid beverages like soda, coffee, colas and so on.

16. Include high fiber foods and plenty of fruits, vegetables and grains – in planning your diet.

17. Use salt in moderation

18. Wash vegetables thoroughly in clean water before chopping.

19. Stream or boil vegetables (rather than fry or saute).

20. Retain peels of potato, cucumber, carrot and tomato while cooking.

21. Do take a moment off to mentally list out the nutritional value of the food you're about to eat.

22. Don't rush through your meals.  Set aside enough time to appreciate, enjoy and digest your food.

23. Make every meal an enjoyable experience.  Set dishes out attractively and chew slowly to appreciate the full 
flavor of the foods you eat.

24. Choose to be radiantly healthy.  Keep yourself informed about the nutritive value of every food you buy. 

25. Shop for groceries yourself.  Notice the look, feel and smell of fresh fruit and vegetables and enjoy their 
intrinsic goodness.

26. Watch out for eating habits paired with emotional states, like reaching for a chocolate when you’re 
depressed.  Resist the urge and eat fruit instead.

27. Eat popcorn (rather than chips) while watching a movie. 

28. Sit at the table at meal times.  Don't read the paper or review bills while eating.

29.  Make it a point to have dinner with the entire family at the table, and not in front of the TV.

30.  Eat just to the point of the fullness.  Don't stuff yourself!

31. Stop smoking. 

32. Restrict alcohol consumption. 

33. Get a good night's sleep, every night. 

34. Enroll today in an exercise programme. 

35. Take a brisk, 20 minute invigorating walk each morning. 

36. Spend 10 minutes every morning and evening doing basic stretches. 

37. Do not use elevators when you can climb the stairs. 

38. Enroll in a TM programme today. 

39. Focus on your breathing.  Take a deep breath, then exhale slowly.  Repeat a couple of times a day. 

40. Learn to relax.  Spend 20 minutes consciously relaxing each muscle of your body.

41. Spend 20 minutes a day in silent meditation, prayer or contemplation. 

42. Learn the healing power of laughter.  Watch a crazy movie, recall a joke or read a funny book and laugh out 
loud.  

43. Tap the powers of your sub-conscious.  Relax your body for 20 minutes and project the Perfect You're on your 
mind screen.

44. Balance your lifestyle.  Devote equal time each week to work and fun. 

45. Join kids in a sports activity and rediscover the joys of childhood. 

46. Do keep in touch with friends.  Call up or visit them and be at peace with the world. 

47. Enroll in an activity (like dancing, swimming or roller skating...) you never indulged in because you were afraid 
of what people might say.

48.  Forgive someone who you think has done you wrong and cleanse your spirit of rancor. 

49. Do a nice turn to someone you don't know too well, but who could do with a friend.

50. Spend a quiet half-hour chatting with your family. 

51. Listen to soothing music for 15 minutes at least each day. 

52. Read a great book once a week. 


With love, 

Farah

Nyte vs Morning [errr??]

Jam sudah menunjukkan pukul 02:08 am...prof xtidur lagi, skang baru siap kerja untuk submit kat madam kul 09:30 am ni. Kerja xsemenggah mane la kene hantar draft Mechanical Design ngan Safety tuk Heat Exchanger prof ni, harap madam puas hati...sebab petang tadi jumpe madam nak amik draft Chemical Design yang prof dah submit before ni, madam senyum n say OK! so, hopefully dis time pon madam akan senyum lebar jugak...

Kene bangun pagi sebab dah janji ngan Aisyah nak g joging, pastu study kat library ngan Aisyah n Adam...so, prof out dulu. tolong kejut prof subuh ye kawan2...ehehehehehe (sape miskol prof nanti ley dengar lagu Memori Tercipta..huhu)...memandangkan skang dah early2 morning, dah terlepas nak wish gud nyte so untuk sape2 yang masih berjaga tuh cepat2 settle kan hal korg..time to sleep darling!!! Ohio...Guten Morgen...Morning to alll


With Love,
Farah

Tuesday, March 22, 2011

Love??







Jangan tinggalkan orang yang kita sayang kerana orang yang kita cinta, kerana orang yang kita cinta akan tinggalkan kita kerana orang yang dia sayang

Sumber gambar dari bernama (Realiti.Konspirasi.ZackZukhairi) atau yang ni pun ley gak blog zack =)




Monday, March 21, 2011

Si Manje EVA

Kali ni, prof nak cite pasal baby sulung best fren prof mase skolah rendah dulu…name diberi Adlin Nor Maz Awin, sedap kan?? Cop2, jangan salah name…adlin tu la kawan prof bukan name baby tu =)


Tahun 1998, time tu umo prof 10 tahun (darjah 4)…prof pindah sekolah dari S.R.K. St. Teresa, Brickfield ke S.K Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang. Mule2 masuk sekolah tu, orang ofis dah salah hantar prof kat kelas 4potensi…mase kat dalam kelas tu, prof kenal ngan kawan baru name die Nurhanis. Time tu kitorg antara yang paling tinggi la dalam kelas tu…kenal xsampai berapa minit, pastu guru kelas 4potensi masuk. Kalau xsilap prof, name cikgu tu En.Rosli…

Elok je cikgu Rosli masuk kelas, Nurhanis kenalkan prof kat cikgu tuh…dengan selamber je die cakap prof salah kelas, prof sepatutnye masuk 4bestari…so, sape lagi yang hantar kan prof kalau bukan Nurhanis tadi. Hehe

Err, mase masuk kelas 4bestari…first member yang prof kenal si Adlin ni la, next Anis, nexte Lianie. Berkawan la kitorg…sampai abis sekolah rendah. Skang, even jarang jumpe tapi still contact through facebook jela. =)

Kawan2 prof dah ramai yang married, antaranya Nurhanis + Adlin…seronok prof tengok diorg dah ade husband yang ley jaga diorg, ley manje2, hehe…

Sabtu haritu Adlin banyak share ngan prof pasal pengalaman die jadi wife, n skang die baru je seminggu bergelar ibu mude…mau xmude, sebaya prof tapi dah ade baby. How lovely…name baby pun semerdu name prof, ecewah…hahahaha, Sharifah Eva Awliya Razle (Just call her as sweet as EVA). Prof xley terime kenyataan yang Adlin dah ade baby...kalau setakat ade husband tu ley percaya lagi...tapi, bile die pegang baby. Sayup nye prof rase...sebab dulu mase kecik g sekolah same2, nek bas same2, gadoh same2...ingat lagi name bas kitorang naik tu BAS AZZAM..ahaa dah besar ni, die dulu ade baby. oooh, congrats beb...pasni kuatkan semangat sebab dah jadi ibu =)

Baby die so cute like her BONDA…hidung mancung macam BONDA, putih macam BONDA, rambut lurus seperti BONDA die jugee…ape lagi ye yang macam BONDA die??? Aha, tapi satu yang pasti...bile eva dah besar nanti mesti manis+cantek+comel+cute exactly like her bonda. Ni prof upload pic EVA n bonda die, sumber pic dari puan adlin…=)

*******************************


Eva 15jam lepas lahir

.:pulang ke pangkal jalan =p

Weekend baru ni, prof balik my hometown kat Nilai…dah lame gak rasenye prof xbalik umah sem ni…kalau before ni, every sem mesti balik every week sampai kawan2 prof ade je yang xpuas hati tengok prof balik umah..haha.
Minggu2 sebelum ni prof xdapat balik sebab urgent siapkan kerja project n ade modul finishing school plak tuh. On Friday (11/3), kawan prof same matriks dulu roger nak ajak gather ngan budak2 blok prof. Same weekend, my cousin married tapi xdapat attend die punye wedding ceremony. Ingat lagi x kesah sijangkang dengan sekinchan aritu??? Aha, time tu lah die nye kenduri supposedly. Prof xdapat dtg sebab ade modul 2 hari…itu pun sempat datang malam kenduri dengan my best fren sape lagi kalau bukan teman memasak prof…HANIS, hehe.
Minggu tu jugak, kawan kat umah prof dah roger nak ajak tengok wayang cite Merong Mahawangsa…tapi sebab kan xley balik, plan tu cancelled secara automatically…hehe.
Last week prof balik, before tu prof update status kat wall fb prof…haha, prof memang suke update facebook prof sebab prof kan skema…MUKE BUKU (face+book), hahahaha.
On da way balik, kawan prof (Anis) kol prof nak ajak g tengok baby kawan prof (Adlin). Hmm, macam tau2 je prof balik umah…mule2, prof plan nak balik jumaat pagi lepas klas bioprocess kul 1030 tapi dengan baju xbasuh lagi, buku xkemas, assignment x arranged lagi…so, fikir2 balik nak settle kan kerja dulu baru balik. Tengah elok2 basuh baju, tibe2 hujan turun dengan bahagianye…seronok betul hujan tuh dapat turun ke bumi…lebat plak tuh…ayoma, eden nak balik camno kalau ujan ni jang oii.
My mom dah kol tanye balik kul bape…xtergamak plak nk cancel plan balik rumah sebab hujan. So, prof pun ape lagi tanpa segan silu dengan selamber je suruh mak prof cakap kat my adik suh amik kakak die ni…aisey u all, kebetulan mak nak pakai printer memang timing baekk la nak suruh angah amik kite..sebab nak angkut printer sekali, huhu.
Mesti angah dengan berat hati je nak turun Shah Alam semata2 amik along die…tapi ape kan daye, jangan lawan cakap mak ye angah sayang (hik3…prof tergelak sendiri dalam hati). Baju dah siap basuh, buku dah siap kemas…ade satu lagi benda xsettle lagi nieyh…ape ye??? Err…
Bile mak prof kol nak bgtau yang angah dah on da way ke Shah Alam, terus terlintas kat kepala prof pasal toilet umah…yeah, itu lah rupenye kerja tertunggak yang xsettle lagi. Prof letak phone call tadi, terus masuk bilik air n mulekan aktiviti mencuci toilet… elok je prof masuk bilik air, looking for sabun cuci toilet tapi xde…sume dah abis, yang ade cume Clorox  je. Angah dah on da way, lambat kang die mengamok…so, mau tamau kene gak sental pakai Clorox tue… aduh, abis O2 dalam badan prof dah bertukar ganti dengan gas Cl2… Help me! Help me! =(
Halamak, kerja prof xsemenggah la…nak cepat punyer pasal, tatau la bersih ke x toilet tuh (harap2 bersih kalau x nnt xpasal2 roommate prof hangin plak ngan prof). Dah siap duty prof cepat2 siap nak balik…kemas laptop, printer, kertas2, ngan assignment yang nak buat kat umah…dalam kul 9 lebeyh gak angah sampai.
Angah datang ngan iwan (cousin prof belah my mom…anak paklang prof), mase dalam perjalanan balik angah xabis2 story pasal kereta die…point nye terjadi bile angah tanye prof pasal tekanan ngan halaju…sape setuju dengan prof yang tekanan akan berkurang bila halaju tinggi??? Please say yes to support me…
Dalam kereta, sepanjang perjalanan dari Shah Alam sampai Nilai kitorg berdebat pasal tekanan ngan halaju ni la…die baru upgrade kereta die jadi lagi laju + tukar dashboard (cantik, design nye smart). Tibe2 plak die nak men teka teki ngan prof pasal hukum fizik ni…dah la prof tengah pening sebab Clorox tadi, angah plak nak argue pasal tekanan ngan halaju tadi…adoiii
Nak bagi die diam, prof mengalah la…walau pun berat hati nak kalah…tp, pening ya amat n xtahan. So, biarlah die menang so that die akan diam =)
Elok je Gen2 angah landing depan umah, adik2 prof dah kuar jerit2 name prof…”kak ique, kak ique”. Pergh, lame giler xdengar suare diorg…rinduuuu!!! (^_^)
Masuk2 umah, salam ngan mak n adik2 sume…terus landing atas katil, satu2nye harta yang prof rinduu. Hahahahhaa…dah boring berguling2 atas katil ngan adik2 prof, terus kuar g cari makan kat dapur…laparrr!!! =p
Pas makan, terus lepak dalam bilik ngan adik2….sharing2 moment ngan diorg. Sambil tengok diorg study tuk exam this week. Xlame pun, sebab prof penat plus pening xelok lagi…so, tidur agak awal malam tuh.
Next day, bangun agak pagi sebab dah janji ngan anis nak g rumah adlin…xde awal mane pun, celik mata memang awal tapi bangun dari katil lambat sebab saje tunggu anis mesej dulu baru nak bangun…hahah. Mengada2 kan? Hehe…elok je mesej dari anis received, prof dengan serta merta suruh adik2 prof siap dulu baru prof g siap…hahah. Ape yang best mase nak g umah adlin ni, adik bongsu prof (nabihah) dah siapkan baju tuk prof…konon nye nak same2 pakai pink shirt, so kitorg bertiga jadi pink ladies of the day (Prof + Ila + Biha)…sweet kan adik2 prof, sayang kat diorg semua (angah, faizal, firaz, ila, faiq, biha) n not forgotten kat my special lovely mummy…mmuuah2.
Anis + Adlin + Prof…kitorang member baik mase kat primary school dulu. Prof terus say yes! bile anis ajak g tengok baby adlin…sebab serious dah lame xjumpe adlin, mase kenduri kahwin die pun prof xdapat datang (sambil fikir sebab ape prof xpergi kenduri die..huhu).  Anis ajak prof n adik2 prof jugak…memang idea yang sangat bernas la kalau wat aktiviti yang adik prof pun ley join same sebab diorg ni bukan boleyh lepas ngan kaklong diorg. Ingat lagi mase prof sibuk2 g jalan raye ngan kawan2 prof, sume adik2 prof nak ikut…pergh, kacau daun betul budak2 ni. Prof nak g usha pakwe2 ensem pon nak sibuk. agagagagaga. Tapi, kadang tu prof ngan sukarela je bawak diorg g raye umah kawan2 prof…sebab prof dulu mase kecik rajin gak dibawa berjalan raye kat umah kawan2 abah ngan mak. So, my turn la nak bawak adik2 g jalan raye..kan? sape lagi nak bawak diorg.
Jauh plak persinggahan cerita prof ni, sampai terimbau kenangan raya plak…sory2, k back to kesah hometown prof tadi. Ahaa, nanti prof bukak entry baru pasal baby member prof tadi ye…skang nak story pasal adik2 prof dulu sebab rindu sangat kat diorg…
A week before prof balik umah…prof ade download telemovie yang kat astro citra, channel 131. Cite Love, Nora…cite ni romantic, pelakon2nye pon best. Ade Yasmin Hani, Yana Samsudin, Will Quah, Dian P.Ramlee and ramai lagi…prof pun tengok balik cite ni ngan adik2 prof dalam bilik, kirenye midnight movie la konon2…haha. Dalam cite ni, prof suke lagu tema die Memori Tercipta…mase tengok cite ni ngan adik2 prof, diorg pun dah sangkut kat cite ni. Ulangtayang pun diorg xkesah…sebab cite ni best. Like kaklong, like adik2…diorg pun dah pandai melalak lagu Memori Tercipta. Hahahaha…nampaknye prof dah boleyh meluaskan empayar Memori Tercipta keseluruh kawasan jajahan prof dalam umah ni…=p
Seronoknye…prof tatau nak kata seronok tuh macamne, tapi sape yang ade adik2 kecik mesti diorg akan rase seronok bile bersama ngan family…im lovin it =)