Prof belajar ABC pasal novel!!~


Tengok tajuk macam best, tapi isi tatau la...buku ni prof beli online dari BooksforCharity Nizida before cuti raya cina aritu, tadi baru dapat...

Next entry, prof update pasal synopsis buku2 ni plak...sebagai bukti yang prof dan housemate prof bace buku yang dah beli ni...rugi xbace, lagi pon teacher prof mase skolah menengah dulu pesan kat prof suh bace novel2 english selalu, so nnt ley improved nak speaking english. Tapi, dah besar panjang ni baru tergerak nak bace novel ni, sebab prof sebenanrnye memang xsuke membaca..sebab tu time subjek membaca 100% dalam klas prof slalu kantoi..hahahaha

Labels: