Oversea jom!!~

Harini, antara hari paling bersejarah dalam hidup prof...malam ni prof akan fly ke singapore (fly??? hahahaha...xfly mane la) prof nek bas ngan ahli2 member Kelab Tenchnopreneur prof je. Seronok nye rase...sebab ni fez time tau prof g OVERSEA!! =p

Alhamdulillah, tercapai gak hajat prof nak g luar negara...walaupun sebelah malaysia je, tp keluar gak dari malaysia. Prof xpernah keluar dari semenanjung, so bile dapat peluang ni memang xnak lepaskan peluang..huhu

Awal pagi tadi prof bangun pas subuh, terus siap2 nak ke bahagian Imigresen kat Pusat Kebudayaan Negeri Selangor (PKNS)...wat pasport la pe lagi? =)

Pas settle pasport, terus g exchange money siap2 dari sini...senang kerja, kang kat sane even xdapat shoping sakan tapi ley ar jalan2 cari makan...harap2 cukup la duit prof nak hidup kat sane sehari, hahahaha.

Sume urusan perjalanan dah selesai...next? hehe...

Pe nak buat pasni? haaaa, prof pun pe lagi?? contact member prof kat sane, tell her yang prof nak sampai sok pagi...so lovely, prof ade contact dari oversea gak rupenye...hahahaha

My mom dah bagi green light, Angah pun dah excited bile dengar kak long die nak g singapore...then mule la requested barang2 singapore die...huhuhuhuhu

My frens plak dah wat list kasut2 yang die nak prof belikan...(bayar ok, bukan belanja...huhu), Amir ngan kasut NIKE AZC (warna warni)...Hanis ngan kasut ADIDAS die, so...jap lagi prof kene tuntut money order dari diorg, hahahaha

Prof memang xsabar nak jejak singapore...so, skang time nak kemas2 barang prof dulu. Balik nnt prof update pasal SINGAPURA plak ye...

Stay Tuned
~Prof Ique~

Labels: ,