Happy Birthday Amir!!=)

Hye sume...

Malam ni tadi, prof baru je balik dari celebrate bezday best fren prof (Amir)...xde celebrate mane pun la, just belanja makan pizza je...ok lar tuh, nnt bezday prof plak nak pau die makan yang best2 plak. heheheheh...semalam prof promote kawan baru prof kan?? haaa, harini prof nak promote amir plak...single lagi, cam biasa...application form available kat fb die, selamat mencube...hehe

So, perut dah kenyang...prof nak sambung wat keje Design Project II yang dah lame tergendala ni, minggu ni prof sibuk gilerr nak siapkan keje ni. Next week prof dah kene anta draft...grup member prof yang lain macam rilex je, huhu..prof je terkapai2 lagi ni. so...roger n out!!~

Labels: