Dah abis test!!!!

Salam semua...

Prof baru je settle fez test tuk fez subjek sem ni (BIOPROCESS)...penat otak prof fikir jawapan tadi.

Yelah, mau nye x?? yang bace tanak plak kuar jadi soalan...bile topic yang prof xbace, sibuk plak berebut2 kuar nak jadi soalan. hmm, ape2 pun prof dah lega sket la bile dah abis test tadi...

*******************************

Before g test tadi, prof ajak kawan prof g tengok wayang malam ni...cite pe??? cube teka...haha

Member prof pun on, so...prof skang sedang menunggu beliau menyiapkan bengkel die...

********************************

Semalam prof sakit kepala, sebab xcukup tidur  (2 ari tdo lambat, tuan puteri kan xley tdo lambat...ecececece)...settlekan keje Heat Exchanger (HE) prof, memang 24 hours prof ngan HE ni dah macam boyfren prof plak...condition HE prof skang dalam tahap yang memuaskan (belum tahap excellent lagi), cume condition prof je skang yang xbape nak stabil...tekak prof meragam la. Die meronta2 nak makan ais...eypp!!

SAY NO TO "AIR BATU"

Prof dah azam nak kurangkan makan ais...and sampai skang still standing lagi azam tu, hehe. balik pada tekak prof tadi, still sakit n macam akan lagi parah. macamne nieyhhh???? kalau sakit tekak nnt kompem2 selesema plak xlame nnt =(

OOOOOOhhhh tidak, prof xsuke kalau prof xsihat...nnt prof xselesa nak buat keje, nak g klas, nnt lecturer rindu plak kat prof (agagagagagaga =p). Kesian HE prof, sabar ye sayang...nnt kite dating lagi, hehehehe


Credit to: Hanis, bersama ceqdu, dan haz (cousin hanis)...cepat la balik!!! nnt aku mengarut ntah pape lagi kat blog ni




Labels: