Cuti Mid-Sem yang errrr???

Hari ni hari jumaat, bersamaan dengan hari ahad yang bakal mengunjung...tapi???? kerja xsentuh pape pon lagi, say sorry to my team member (Mira, Izreen, Mukrim, Azmi)

Bukan tanak buat, feel DP xdatang2 lagi...yang sentuh pon kerja assignment Bioprocess (sentuh je, tapi stuck jugak..hahahahahha)

Esok de kenduri kahwin kat umah member aku (Hanis Hamawi)...transporter aku senyap la plak, xroger2 aku tanye nk g ke x?? penat bayar gaji bulanan mahal2, huhuhuhuhu

Aku online facebook, tibe2 kawan skolah aku (Iwan) chat.

Iwan: oit? mana? dtg umah aku x nnt? ...

Dan2 tulah facebook nye line xok...so, xley la chat ngan iwan. nak gak tau ade pe kat umah die...tgu jelah die reply msg aku...die nk kawen kot??? hehehe

Aku de sorg best fren laki, name die Amir...die ar selalu inform aku pasal kawan2 kitorg nye aktiviti, tp die skang kat kampung ziarah atok die yang baru je kuar hospital aritu. so, aku pon tatau la die tau ke x pasal umah Iwan ni. Kalau tau, die mesti bgtau..hmm (thinking!!)..haha

 ***********************

Cuti kali ni, aku xde g mane ar...semalam (Khamis-3/2/2011) member baik kat tempat aku praktikal dulu, datang umah n saje nak habiskan masa2 die kat malaysia bersama aku yang tersayang ni..hehehhe. Die tu awek indonesia, keje dah 7tahun kat WRP tuh...hmm, walaupun sekejap tapi dapat jugak lah bersama ngan die tuk waktu2 terakhir die...sayang kat die, aku panggil die Eka. hmmm, tibe2 rindu die plak..huhu, hope die dah selamat sampai ke pangkuan ibu dan adik2 tersayang die...=)

Memandangkan cuti dah nak berakhir, so aku kenelah sedar bahawasanya kerja DP masih menimbun2 n terjerit2 suh aku buat...huhhuhuhuh. still ade 2ari ni nak sentuh...AKU BOLEH!! hahah

Sabtu de kenduri umah Hanis Hamawi n umah Iwan (yang masih tatau ade function ape), Ahad plak de kenduri umah Marina (abang die married)...so? agak2, macam dah tau kerja aku xkan sentuh...=p

Jam skang pukul 10.29pm...n aku masih kat umah Syida, sambil berblog dan berfacebook. Tujuan utama nak install Kaspersky n register Warranty Sony ...last2, kelain dah aku ni belayar. haha

Dah ade baby lappy baru ni, makin sakan la aku online...makin laju housemate2 aku menggeleng kepala tgk aku tup-tap tup-tap button keyboard ni, hahahaha...

Harap bersabar dengan housemate mu yang sorg ni wahai Ira, Ida, Fatin, Izreen, Cha, dan Yong...=))

Sekian,
Farah yang the best!! =p

Labels: