Abang Marina kawen =)

Semalam, Prof+Ana+Atifah+Farah (bukan prof)+7 org budak laki klas prof mase matriks (KMNS) dulu dating ramai2 kat kenduri abang member prof (Marina). Ketua rombongan mestilah ex ketua klas prof dulu (en.fahmi), die plan tunggu kat Kl Sentral kul 11pagi. On that day, memang tepat2 diorg smpai kul 11pagi. En.fahmi dah koling2 tanye prof kat mane...yela, mau nye x koling2. yang len dah smpai on-time...tapi prof je yang terkedek2 dalam ktm lagi, dah la jauh. hahaha..tula prof, sape suruh bgn lambat, len kali kalau dah bangun terus bersiap. ni x, dah bangun tidur blk plak..pe la!! =p

Pagi semalam, kul 7 dah bgn...tdo blk, 8.30 bgn blk sebab Ana dah mesej suh siap...tapi prof degil, prof tertidur blk. last2...hambik kau, kul 10 baru prof bangun n bersiap. Perjalanan dari umah ke Kl Sentral amik masa dalam 1jam ++, prof kuar umah dalam kul 10.20...dalam tren kul 11. so??? memang lambat ar..

Bile kite rushing, sume benda rasa macam lambat...padahal, kelajuan tren tu sebenarnye macam biasa je. hahahaha...

At last, prof sampai kat Kl Sentral dalam kul 12.15...berapi je sume tgk prof berlenggang g kat kereta. hahaha, dah macam tuan puteri la plak ade driver..huhu, thanks to en.fendi (driver). tapi prof bukan berdue je dalam kete...no no no, tamau gosip2..huhu, prof kat sit belakang ngan Ana, sit depan ade en.hazwan

Elok je kitorg nak gerak g wedding abang Marina, tibe2 kete en.nadz plak meragam...tu sume gara2 tunggu prof yang lambat ni la, die xmatikan enjin kete kot...sian die, xpasal2 kete kene masuk bengkel

Kitorg sampai kul 1.15 camtu ar, terus cari makan...naseb baik Marina kata pengantin naik pelamin kul 1.30...xde la bersalah sgt ngan kawan2 prof sebab lambat tadi..hehe

At last, pas kenduri dah abis...kitorg pun balik, fahmi+epul+nadz+fuad (naruto) terus balik tapi prof+ana+fendi+hazwan, kitorg g mid. sebenarnye, prof nak g mid ngan ana je sebab dah 4tahun xjumpe so ingat nak jalan2 n spending time together...tapi, rupe2nye fendi ngan hazwan pun nk singgah mid beli barang kat jusco, kitorg pon tumpang la sekaki. Tapi, ade follower kat belakang (shahrul, atifah, farah..nek kete lain)

Sampai kat mid, kitorg berpecah...prof+ana+atifah+farah ber"lepak"ing kat mid, sambil jalan2 makan ais-krim McD...si fendi+hazwan+shahrul lesap dah..huhu.

Kitorg berempat xlame pon kat mid tuh, setakat jalan2 je...pastu balik.

Prof arah ke nilai, farah balik serdang, atifah ngan ana ke KL...so, balik la kitorg ngan leteyhnye tunggu tren, sesak plak tuh..huhu

Prof balik nilai, terus ada org kata nak belanja makan..hahahaha, prof layankan aje, sebab kebetulan perut sudah berkeroncong

Alhamdulillah, memang murah rezeki prof semalam...hanya berbekalkan rm10 (tambang pergi balik ke kl sentral), dapat makan macam2..hehe



***********************************************************
PHOTOS CLICK =)

Merpati dua sejoli...sama cantik sama padan

Antara persembahan yang disediakan (Gamelan)

Kek ni sooo delicious..yummy2!!

Tetamu yang berkunjung ke majlis

Juadah pun xkurang hebat...sooo good!! =p

Prof + Ana...dah 4tahun xjumpe, berjodoh jugak akhirnye

Ini lah kawan2 prof yang attended kenduri kahwin ni...


>>million thanks to en.fahmi coz upload pic kat fb, die cameraman utama (sebab pakai **DSLR)

**Digital Single-Lense Reflex Camera (huhu, prof baru tahu full name die)

Labels: