Monday, January 24, 2011

TV time

Petang td aku g umah hanis, print past year question kat printer die (arahan hanis...turut kan aje..hehe). pas print terus turun g binding biar kemas sket...siap binding, terus blk umah n mandi n makan. 

Sambil2 makan, aku ngan budak2 umah aku sume tgk tv3...de cite baru kuar kat tv3. setiap isnin jam 9.00mlm bertajuk GEMILANG. 


Sedeyh gak layan cite ni, kebetulan plak aku dah lama xnangis...so, memang best dapat melelehkan air mata kejap td. hahahahha...nangis kejap je sebab cite ni drama bersiri, so bile mood nangis baru nk sampai klimaks tibe2...bersambung 

huuuu, aku nak tgk cite ni lagi...

xpe2, next week still ada lagi cite tu, so kene prepare tisu banyak2...haahahhahah

ok, jom stat study balik...break kejap je td.

~SEE YA~

No comments: