Paper Utusan 17/1/2011

Pagi ni terbangun dari tidur sebab dapat sms dari salah sorg member yang join Broga semalam. 

Mid: Kite kuar paper utusan harini, gambar ngan orang panjat menara KL semalam..hehe

Aku: Yeke? Pic ko sorg?

Mid: Haha..kita ramai2 la yang oi..hehe

Aku: Paper ape? Nampak jelas x pic? Waaa...bahagia nye dgr.hahahhaahh

Mid: Hehe, utusan. xtau jelas ke x, nazir yang gtau...

Aku pun terus bangun, bersiap nk g kelas LAW 166 (walaupun badan sakit2 sebab Broga semalam, tp tetap gagah nak jumpe lec law...cun gak, hahahah) =p

On the way ke kelas pagi td, aku singgah koop kat bwh umah aku ni semata2 nk cari Utusan Malaysia (sebab nak tgk kot2 pic aku semalam jelas..heheheeh)

Aku amik Utusan, terus selak...memang sah, pic aku jelas ternyata disitu. hahahaha...Aku pun tarik Utusan tu, terus g bayar..aku tunjuk kat akak koop tu, n kat sume kawan2 kelas aku (yang datang kelas harini je..hahaha)

Bangga wey sebab dapat snap pic tu...ngan pendaki solo Malaysia tu, sape xbangga?? ngan tittle banner tu siap de "Semarak Misi Rekod Dunia 2011", aku memang xterkata...terjerit2, tergedik2, hahahaha...


Itulah kisah pagi ni, even bukan aku yang "Pendaki Solo" tu...tapi sebab kan ada muke aku ngan tittle "sekumpulan pelajar UiTM selepas sampai ke puncak Bukit Broga"...kalau pelajar UiTM, diganti ngan "pelajar dari Fakulti Kejuruteraan Kimia UiTM" lagi bangga kot!! hahahaha...

Aku post pic ni kat fb, then my cousin terus comment. die kata jangan riak, syaitan suke org yang riak...so, aku pun buat2 biasa jela. hahahaha...



Labels: ,