Kite Enjoy!!!~

Yey!! musim cuti sememster tuk budak2 U pon sudah bermula...jadi, pulanglah seorang puteri ke kayangan beliau di Nilai...ececece!=p

Sambil tunggu adik aku dtg jemput...meh la aku lepas rindu kat blog ni kejap, kang dah cuti xde mase plak nk dating kat blog ni. huhu

Semalam, pas maghrib aku kuar ngan Hanis g jalan2 cari makan...haha, tebus HOT TICKET je sebab dah nk expired. Rase macam xcukup plak makan pizza hot ticket tu je, so aku pon beli take away sekali pizza yang baru tu...ala, yang ade crunch2 tu. 

Sambil tunggu pizza siap, saje jalan2 kat SACC mall sebab pizza tu kat dalam SACC mall tu. haha...

Kuar pizza, terus g BIG APPLE plak...hahahahaha, sedapnye makan. Kelazatan sentiasa terasa. Kat big apple ni xde benda sangat nk cite sebab dah beli n blah terus...memang beli blah je kat situ..huhu


Fevret donut aku kat BIG APPLE tu is Californian Almond 

Lepas dah jumpe donut, aku bawak Hanis terus heading to BODY SHOP...mule2 ingat nk tgk2 je foundation kat situ, last2 promoter die layan aku baekk punyerr..=)

Die pakaikan foundation tu kat muke aku, memang xnmpk dah parut2 jerawat kat muke aku...fulamak, kebetulan ade duit saje nk sedekah kat BODY SHOP tu. hahahahaha...aku pun beli la product tu, so nnt nk dating ley la cantekk2..kah99.


Ni la benda yang aku cakap tuh...mahal wey, tapi beli jugak.hahahahaha

****************

Blog pon IQUE's DREAMLAND...so, owner ni memang suke dream, dream, dream, and dream again..hahahahaha

Memang makan sakan malam ni. Stress ke farah?? hahahaha..ada ar sket, keje project berterabur kat atas meja aku. Grup member aku bertungkus lumus wat keje, aku plak g wat aktiviti JALAN2 CARI MAKAN plak. hahaha..sory to Izreen dan Mira..=)

Pas da settle urusan kat SACC mall tu, Hanis bwk aku g tepi tasik...huuu, best la. makan PIZZA + BIG APPLE kat situ...

Balik dari hang out malam td terus concentrate kat Design Project aku...sampai kul 4 baru tdo. hahaha, dah tu bangun pg tadi memang kompem2 la lambat. Alarm xbunyi kot (kunon2 cover line..hahaha)...

Bangun pagi terus cepat2 siap g klas Bioprocess pagi ni...hmmm, biasa je kelas hari ni.. cume hari ni aku dah stat cuti, so semangat berkobar2 nak balik umah tu memang kompem....hahahhaha

Jadi, aku pun ley la rasmikan cuti sem aku ni..hahaha...tapi, esok kene dtg blk Shah Alam sebab de meeting ngan Allied Supervisor aku...

Salam
~Selamat Bercuti~

Labels: