~Cari ideA~

Dengan gembiranya aku merasmikan blog ni =) 

Sweet betul limau ni...haha, saje nak letak pic ni, dah macam Kiwi ngan Orange dalam komik Le Gardenie by Ben. Aku kiwi and my crush plak Orange (konon2 pasangan sesuai la tu)..hahaha



Esok (15/1/11 - sabtu), waktu skang 11:12 pm tapi aku masih membuang masa depan laptop semata2 sebab nk belajar membebel kat sini. Esok pagi pas subuh aku nk bangun n minum susu kambing nk kasi tulang2 aku kuat sebab keesokan hari nye (Ahad - 16/1/11) aku nk g tarah Broga Hill kat Semenyih...insyaallah sume akan berjalan seperti yg dirancang dan perjalanan yang selamat lagi menyeronok kan (hope sooo)

Labels: